Здравето
Пробиотикът BioGaia® засилва имунната защита по време на грипна епидемия
 
За да засилите имунната си защита и чревната устойчивост по време на грипната епидемия потърсете новия пробиотик BioGaia®/Биогая .
Продуктът се предлага в аптечната мрежа под формата на таблетки за дъвчене и капки.
BioGaia /Биогая/ съдържа Lactobacillus reuteri Protectis, изолиран от майчината кърма.
BioGaia /Биогая/ таблетки се прилага профилактично за стимулиране на имунната система и намалява риска от настъпване на обичайните инфекции, характеризиращи се със симптоми като повишена температура, чревни инфекции и простуда. Профилактична доза – по 1 таблетка дневно 10 дни.
BioGaia® /Биогая пробиотични таблетки за дъвчене потиска развитието на вредни бактерии и подобрява чревното здраве, поддържа и възстановява чревната флора след различни заболявания или чревни нарушения. При лечение с антибиотици се прилага 1 таблетка дневно до 5 дни след преустановяване приема на антибиотика. Продуктът намалява риска от диария при деца, приемащи антибиотици, намалява значително и честотата на водниста диария при деца, страдащи от ротавирусна инфекция. При диария се препоръчват 1-3 таблетки дневно по време на острата фаза и по 1 таблетка дневно 5 дни след това. BioGaia съдържа ксилитол, който предпазва от развитие на кариеси. Продуктът има приятен вкус на лимон, съдържа 1,1 калории в 1 табл. и не предизвиква алергични реакции. Той е подходящ за бременни и кърмачки. BioGaia таблетки премахва лошия дъх в устата.
Прилага се в гастроентерологиятапри гастрит, причинен от H. Pylori, придиария след облъчване, привъзпалителни заболявания на червата исиндром на раздразненото черво.
Таблетките се сдъвкват независимо по кое време на деня и независимо от храненията.
Цена в аптека: 10 лв.
 
BioGaia/Биогая пробиотични капки се прилага при колики при кърмачета: Редовният прием намалява средното време на плач от 3 часа на 1 час – препоръчителен прием 4 седмици. Продуктът се прилага и при лечение и профилактика на диария, профилактично за засилване на имунната система като намалява риска от настъпване на обичайните инфекции, характеризиращи се със симптоми като повишена температура, чревни инфекции и простуда. BioGaia капки нямат вкус и мирис, лесно се дозират и смесват с храна и напитки. Те са безопасни, дори и за новородени и не предизвиква алергични реакции. Дозировката при колики е 5 капки на 12 часа продължително, при антибиотично лечение – 5 капки до 5 дни след преустановяване приема на антибиотика, при диария – 5-15 капки дневно по време на острата фаза, 5 капки дневно 5 дни след това, за засилване на имунната система – 5 капки дневно продължително.
Пробиотичните капки се разклащат добре преди употреба. Могат да бъдат приемани в лъжичка, разтворени в течност или храна.
Да се съхранява в хладилник от 2-8°С и на места недостъпни за деца! Разклатете преди употреба.
След първото отваряне съдържанието на флакона трябва да се използва до един месец.

Цена в аптека: 17-18 лв.

Повече информация:www.ewopharma.bg